21.4.10

Naadisupp


Kas tõesti üle aasta vaikust!? Ei ole mina ikka suurem asi blogija. Toite on tehtud küll, mida võiks siia panna, aga saavad enne ära söödud, kui fotokani jõuan. Kuid praegu on täpselt õige aeg naadisuppi teha. Vaja tekitada puljong. Kes on tubli, keedab kontidest. Mina kasutan puljongipõhja (mis ei ole kuubik), vaid ilma keemiata kontsentraat. Kui keeb, lisan kartuliviilud ja kui need on praktiliselt pehmed, siis kohe peeneks hakitud naat. Nii et kiire supp on, naat peab olema enne valmis hakitud. Naat on kõige raua- ja vitamiinirikkam siis, kui ta veel avanemata on, nii nati kortsus. Ja lõppu tuleb minu versioonis praetud peekon kerge jahusoustiga, see mahendab naadi maitset, mida mõni võib liiga vängeks pidada. Aga alati saab lisada ka hapukoort taldrikusse. Mina piirdun hakitud munaga. Väga hea on, tõesõna. Pere pistab.

No comments: